Hyarchis.Net nu ook beschikbaar op ASP-basis


WAALRE, 20070313 -- Hyarchis.Net, het Enterprise Content Management systeem van VDD IQware wordt nu ook aangeboden als ASP-dienst. Hierdoor kunnen bedrijven met lage investeringskosten toch gebruik maken van document en workflow management.

De Hyarchis.Net ASP-dienst maakt het mogelijk om via een internetaansluiting een deel van de administratieve bedrijfsprocessen uit te voeren. De huur van Hyarchis.Net levert klanten een aantal belangrijke voordelen op. Door de verlaging van hardware en software investeringen is Hyarchis.Net nu ook beschikbaar voor bedrijven met een beperkt IT-budget. Zij kunnen op basis van een abonnement binnen korte tijd profiteren van de voordelen die het ECM-systeem biedt. Om de beschikbaarheid van informatie te kunnen garanderen sluit VDD IQware met de klant een SLA (Service Level Agreement) af. Daarin wordt de contractduur, de beschikbaarheidsgarantie en exitstrategie vastgelegd.

Hyarchis.Net biedt functionaliteiten voor het elektronisch verwerken en beheren van documenten in alle vormen. Gestructureerde en ongestructureerde documenten, zoals e-mails, tekstbestanden, spreadsheets en media files worden centraal en beveiligd opgeslagen.

Rob Geerings, productmanager bij VDD IQware: "Nu wij Hyarchis.Net ook als ASP-service aanbieden kunnen meer bedrijven gebruikmaken van onze diensten. Wij voorzien in de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid van het systeem en nemen zo de zorg bij klanten uit handen. De implementatietijd van Hyarchis.Net als ASP-dienst is kort, waardoor het systeem snel operationeel is. Bedrijven die al gebruiker zijn van Hyarchis.Net kunnen deze ASP-service ook aanbieden aan hun eigen klanten."

---

Over VDD IQware
VDD IQware ontwikkelt en verkoopt sinds 1990 software voor de digitale opslag en verwerking van documenten waarmee organisaties hun kwaliteit en productiviteit kunnen verhogen.
Hyarchis.Net is het door VDD IQware op basis van Microsoft.Net ontwikkelde Enterprise Content Management systeem. Het biedt een uitgebreid scala aan functionaliteit, een enorme schaalbaarheid en robuustheid. De inzet van Hyarchis.Net als bedrijfskritische toepassing in kennisintensieve organisaties resulteert in een grote toegevoegde waarde en een opmerkelijk korte terugverdientijd. Meer informatie: www.vdd.nl.





VDD IQware