Ingezonden persbericht


Persbericht

Nijkerk, 13-03-2007

RiZZ Maatwerk, succesvolle Outdoor deurmat nu op maat

'Eindelijk kunnen we nu voldoen aan de vraag naar verzonken maatwerk in een strakke vormgeving. Dit is het logische vervolg op de succesvolle introductie van RiZZ Outdoor vorig jaar.' aldus Trudie Zuiddam, de vrouw achter het idee en de ontwikkeling van RiZZ Outdoor. Gezu Brush Components wil met dit nieuwe product een duurzame en efficiënte oplossing bieden tegen vuilinloop.

Toepassing
RiZZ Maatwerk wordt verzonken in straatwerk, tegelvloeren of vlonders, bij voor- of tuindeur. Vermindert de inloop van vuil met wel 80%. Door de ruimte tussen de profielen blijft het vuil niet in de mat zitten maar valt het tussen de profielen door. Het onderhoud is simpel: oprollen en het vuil wegvegen. Eventueel kunt u de mat af en toe eens afspoelen. Ook kenmerkt de mat zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid en voorkomt slijtage van uw vloer.

Productinformatie
De constructie van de mat is van hoogwaardig kunststof. Een slijtvaste nylon borstel in een roestvaststalen strip zorgt voor de reiniging. De mat wordt met de hand gemaakt. Maximale afmetingen per segment zijn 2000 mm in de breedte en 2500 mm in de looprichting. Men kan meerdere segmenten naast elkaar plaatsen.

Maatwerk
De mat wordt in onze fabriek in Nijkerk voor u op maat gemaakt. Om vergissingen te voorkomen dienen de gewenste maten ingevuld te worden op ons standaardformulier. Deze wordt u op verzoek toegestuurd. Ook kunt u hiervoor bij onze dealers terecht. Aan de hand van dit formulier wordt uw mat in productie genomen. Afwijkende vormen zoals uitsparingen voor matputafwijkingen zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Op www.rizz.nl vindt u uitgebreide informatie over RiZZ Outdoor en RiZZ Maatwerk en de dealerlijst. Ook kunt u hier terecht voor oplossingen voor professioneel gebruik. De prijs per vierkante meter is ¤410,55,-

------------------------------------------------------------einde persbericht--------------------------------

Fotomateriaal vindt u op www.rizz.nl/pers. Op verzoek wordt dit ook per cd-rom of email toegestuurd. Fotomateriaal is vrij van rechten.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Sebastiaan Zuiddam
Afdeling Marketing

P.O. Box 1010, NL 3860 BA Nijkerk, The Netherlands Ambachtsstraat 11, NL 3861 RH Nijkerk, The Netherlands Tel.: +31 (0)33 - 247 77 81 (office)
Tel.: +31 (0)6 - 53 70 91 30 (mobile)
Fax: +31 (0)33 - 247 77 41
E-mail: szuiddam@rizz.nl

Web: www.rizz.nl
www.gezu.nl

Over Gezu Brush Components
Gezu is opgericht in 1941 en heeft altijd borstels geproduceerd. Vandaag de dag is Gezu een concurrerende leverancier voor borstels en borstelcomponenten, die zich richt op Business to Business. GEZU ontwikkelt en produceert high-quality borstels voor verschillende markten.

Eigen producten
Naast het produceren van klantspecifieke componenten voor industriële doeleinden, is GEZU ook de ontwikkelaar en producent van functionele consumentenproducten. Deze producten worden verkocht onder eigen merknaam of als private label. De klanten zijn distributeurs of retailers in verschillende bedrijfstakken door heel Europa.

Meer informatie vindt u op www.gezu.nl

Meer informatie over Well Design vindt u op www.welldesign.com.

Marketing en communicatie door www.vers-creative.nl