Gemeente Delft (onder embargo tot dinsdag 13 maart 21.00 uur)

Huldiging vrijwilligers Delftse Watervrienden

Vijf vrijwilligers van zwemvereniging Delftse Watervrienden krijgen dinsdag 13 maart tijdens de algemene ledenvergadering de bronzen (3), de zilveren (1) en de gouden (1) sportspeld van de gemeente Delft opgespeld door burgemeester Verkerk.

Jacques van den Berg ontvangt de gouden sportspeld voor zijn uitzonderlijke inzet voor de vereniging. Gedurende veertig aaneengesloten jaren heeft hij vele functies bekleed binnen de vereniging, vaak ook meerdere tegelijk. Jacques is begonnen als jeugdcommissielid. Daarna heeft hij in de kantinecommissie gezeten, in de jubileumcommissie en in de klachtencommissie. Verder heeft hij de ledenadministratie gedaan en heeft hij veertig jaar een bestuursfunctie vervuld, waarvan een aantal jaar als voorzitter.

Karin Vieveen-van Eeden ontvangt de zilveren sportspeld. In 1982 is zij begonnen als assistent zwemleider. Karin heeft zich gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met een verstandelijke beperking.

Corinne van den Berg, Joyce Walda en Fred Schenkeveld ontvangen de bronzen sportspeld. Zij hebben de afgelopen 12,5 jaar verschillende functies bekleed binnen de vereniging.

Noot voor de redactie (