Ingezonden persbericht


LG Electronics proudly presents: Product Show 2007

In één ochtend volledig op de hoogte raken van alle gloednieuwe LG-producten? Kom dan naar de LG Product Show 2007. Van de innovatieve stoomwasmachine tot de nieuwste HD-tv's. Werkelijk alle LG-producten kunt u live bekijken en proberen, zo ook de luxueuze PRADA by LG-telefoon. Kortom: een persevent dat u niet mag missen!

De ergonomisch ontworpen lcd-monitor Flatron, de nieuwste Side-by-Side-koelkast, de handige Wavedom-combimagnetron, de innovatieve Super Multi Blu duoformat-dvd-speler, de DVR-serie (lcd en plasma met ingebouwde harde schijf), de nieuwste navigatieapparatuur en car-audio, en natuurlijk de stijlvolle mobiele telefoons LG Shine en PRADA by LG. Dit is slechts een kleine greep uit het veelomvattende productaanbod dat LG Electronics op de Product Show 2007 presenteert. Op deze informatieve ochtend zijn diverse productmanagers aanwezig, die alle mogelijke vragen over de nieuwste technologie en apparatuur kunnen beantwoorden.

De persochtend vindt plaats op dinsdag 13 maart 2007 in de Beeld en Geluid Experience in Hilversum. Graag nodigen we u uit om van 9.30 uur tot 12.30 uur de nieuwste kwaliteitsproducten en innovaties van LG te komen bekijken. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar LG@lvtpr.nl

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Annemiek Driessen, Stella Jansen en Mariska Tukker

LVT PR Team voor LG Electronics