Mojo Concerts

Nelly Furtado in Heineken Music Hall

Tussen al het serieuze gitaargeweld van Placebo en Kaiser Chiefs was er op dag één van Pinkpop 2006 ook nog volop ruimte voor een wat luchtiger geluid. En dat viel direct in goede aarde. Dankzij Nelly Furtado's innemende persoonlijkheid en dito muziek gaf het kritische Pinkpoppubliek zich snel gewonnen. Gevolg: een spontaan dansfeestje met zo'n twintig Pinkpoppers ontaarde op het podium met Ms Furtado als stralend middelpunt.

Vanaf dat moment is het heel hard gegaan met de vrolijke spring in 't veld. Want dankzij de produktionele hulp van sound wizzard (en vermeende partner) Tim "Timbaland" Mosley scoorde de popprinses hitsige R&B/pophits als Man Eater en Promiscuous. En de triomtocht van de zangeres is nog lang niet ten einde. La Furtado kwam, zag en overwon tijdens Pinkpop. Voltrekt in Amsterdam een zelfde soort feestje op het podium als in Landgraaf?

Dinsdag 13 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint donderdag 21 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.