Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 13-03-2007

Winkeldievegge aangehouden

s-Hertogenbosch Maandagmiddag is in een winkel aan de Markt in s-Hertogenbosch een 17 jarige inwoonster van Lith aangehouden. Zij werd door personeel betrapt bij het wegnemen van een zonnebril ter waarde van 17,95 euro. De verdachte is na haar verhoor door de politie in vrijheid gesteld.

Verdachten van inbraak aangehouden

s-Hertogenbosch Maandagmiddag heeft de politie in een kantoorpand aan de Vughterstraat twee Amsterdammers van 34 en 31 jaar aangehouden. Het tweetal had zich toegang weten te verschaffen tot een kantorenpand aan genoemde straat. Een medewerkster had het pand verlaten en trok de deur achter zich dicht. Toen zij daarna de twee haar onbekende mannen de oprit naar het pand op zag lopen vertrouwde zij het niet en alarmeerde de politie. Het duo is inmiddels in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Snelheidscontroles

s-Hertogenbosch Maandag heeft de politie snelheidscontroles gehouden op de Maaspoortweg en op de Helftheuvelweg. Op de Maaspoortweg zijn tussen 11.15 uur en 12.30 uur veertien overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid was 76 kilometer per uur (max. 50) Op de Helftheuvelweg zijn tussen 14.00 uur en 15.15 uur zeventien overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 kilometer per uur ( max.50)

Verdachte van poging beroving aangehouden

Oss Maandagmiddag is in zijn woonplaats Oss een 18 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken geweest te zijn bij een poging tot beroving van een 56 jarige vrouw uit Oss. De vrouw werd in de avond van 23 januari door enkele jongeren op het Sibeliuspark van haar fiets af geduwd. Zij kwam daarbij ten val waarna zij gedwongen werd geld af te geven. De vrouw gaf aan geen geld bij zich te hebben waarna de jongeren er vandoor gingen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Verdachte van beroving aangehouden

Oss Maandagmiddag is in zijn woonplaats Oss een 17 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht in de avond van 23 januari op de Van Mookstraat in Oss een 12 jarige meisje onder bedreiging van een mes een MP3-speler afhandig te hebben gemaakt. De verdachte is in verzekering gesteld.

Verdachte poging doodslag aangehouden
Oss - Maandagavond is in zijn woonplaats Oss een 18 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 4 maart met een auto te zijn ingereden op een 16 jarige plaatsgenoot die met zijn bromfiets over de Hertogensingel in Oss reed. Beiden hebben waarschijnlijk een financieel conflict. De verdachte is in verzekering gesteld