Provincie Noord-Holland

Jong talent gezocht!

13-3-2007

Jonge maatschappelijk geïnteresseerde academici en HBOers met maximaal twee jaar werkervaring krijgen de kans om twee jaar als trainee te werken bij de provincie Noord-Holland. Ben jij een jong talent?

De Provincie Noord-Holland gaat van start met een gloednieuw Jong Talent Programma. Trainees kunnen twee jaar aan de slag op verschillende sectoren en projecten van de provincie. Daar zitten meer mogelijkheden dan je misschien denkt. Er zijn functies voor ondermeer aankomend beleidsmedewerkers, subsidie- en vergunningenspecialisten, juridisch medewerkers en planning en control specialisten met een flinke dosis lef, overtuigingskracht en politiek-bestuurlijke affiniteit. Er is plek voor circa 20 talenten met een relevante WO- of HBO-opleiding en maximaal twee jaar werkervaring.

Relevenante WO- en HBO-opleidingen zijn:
Politicologie, bestuurskunde, sociale geografie, rechten (ook HBO), bedrijfskunde, bedrijfseconomie, milieukunde (ook HBO), procestechnologie, werktuigbouw, chemisch technologie, biologie, ecologie, planologie, verkeersmanagement en civiele techniek (ook HBO).

Je krijgt volop kansen om in verschillende sectoren te werken en er is een uitgebreid programma voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. De werving start in april.

Nu al geïnteresseerd? Neem vast contact op met bureau Meurs HRM, via 0348-487570 of stuur een mail naar jongtalentprogramma@meurshrm.nl