Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Jongen (18) aangehouden wegens bedreiging conciërge
Publicatiedatum: 13-3-2007 13:17:04

LINGEWAARD - De politie heeft maandagmiddag bij een school in de gemeente Lingewaard een achttienjarige jongen uit die gemeente aangehouden wegens bedreiging. De jongen zou na een conflict de conciërge van de school met de dood hebben bedreigd. Aanleiding tot het conflict zou te maken hebben met parkeren van de auto van de jongen voor de school. Daardoor zou gevaar of hinder worden veroorzaakt. Toen de conciërge daar een opmerking over maakte zou de jongen hem hebben bedreigd. Na het voorval waarschuwde de man de politie. Aan de hand van zijn autokenteken kon de jongen worden opgespoord en werd thuis aangehouden. De jongen is in verzekering gesteld. Door de conciërge is aangifte gedaan.
(07-038737)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 13-3-2007 13:15:42

ZEVENAAR - De Zevenaarse politie heeft maandagavond een 32-jarige vrouw uit die plaats aangehouden wegens huiselijk geweld. Na een ruzie zou de vrouw haar man een harde duw hebben gegeven waardoor hij van de trap was gevallen. De man had daarbij een kapotte bril en een lichte verwonding aan het gezicht opgelopen. Ook zou de Zevenaarse haar kinderen hebben uitgescholden. De vrouw moest mee naar het politiebureau en is in verzekering gesteld. De man hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen maar deed wel aangifte. (07-038846)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Twee meisjes licht gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 13-3-2007 13:15:04

ANGERLO - Twee zestienjarige meisjes uit Giesbeek zijn maandagmiddag licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Zevenaarseweg in Angerlo. De twee meisjes reden op de Zevenaarseweg, de één op een fiets en de ander op een scooter. Op de kruising met de Grote Veldstraat werden zij aangereden door een auto die het stel geen voorrang verleende. Vermoedelijk heeft de automobiliste de meisjes niet opgemerkt toen zij vanaf de Grote Veldstraat de kruising op reed. De twee zestienjarigen hebben bij de aanrijding schaafwonden opgelopen maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Volgens de politie was er geen drank in het spel.
(07-038691)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---