Gemeente Bronckhorst

Afscheid moeder en zoons uit Hengelo Gld. bij school

Op dinsdag 13 maart a.s. worden mevrouw Kroesen-ter Beest en zoontjes Aidan en Roan, die op 6 maart jl. levenloos in hun huis in Hengelo Gld. werden aangetroffen, in besloten kring gecremeerd.

Op de Rozengaardsweide, de basisschool in Hengelo waarop beide jongens zaten, wordt die dag vanaf 15.15 uur afscheid van hen genomen. Hierbij zijn ook leden en teamgenootjes van voetbalvereniging Pax en muziekvereniging Concordia betrokken. De bijeenkomst begint met een korte toespraak van de directeur van de school. Daarna laten de kinderen ballonen op.

Voor mensen die daar behoefte aan hebben, zijn de kerken in Hengelo tussen 15.00 en 17.00 uur geopend.

Mededelingen voor de pers:

. U bent vanaf 15.00 uur welkom in het speciale persvak dat is ingericht bij de zij-ingang van de school aan de Leliestraat (bij de gymzaal) in Hengelo Gld.

. Na 15.30 uur is er gelegenheid om in het speciale persvak even kort te speken met de schooldirecteur en/of een vertegenwoordiger van de voetbalvereniging (Pax) en muziekvereniging (Concordia).

. Namens de school, de kinderen en betrokken familieleden vragen wij u zich zo afzijdig mogelijk te houden, zodat betrokkenen Roan, Aidan en hun moeder in ale rust kunnen herdenken.

. De crematie is in besloten kring. De familie stelt belangstelling van de pers hierbij niet op prijs. Wij verzoeken u dringend aan deze wens gehoor te geven.

. Contactpersonen voor de pers ter plaatse bij de school zijn:
- Margreet Arends van de gemeente Bronckhorst (06 53 73 94 78)
- Marja Nengerman van de gemeente Bronckhorst (06 13 25 21 84)
- Anton de Ronde van de politie

Hengelo Gld., 12 maart 2007

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --