Gemeente Coevorden

Raadsvergadering 13 maart

Op dinsdag 13 maart aanstaande vergadert de gemeenteraad van Coevorden.
De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de aula van scholengemeenschap De Nieuwe Veste te Coevorden. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Ga naar de agenda + toelichting

De agenda en een toelichting hierop liggen voor u ter inzage in de gemeentelijke kantoren in Coevorden en Dalen en in de openbare bibliotheken van Coevorden, Dalen, Oosterhesselen, Aalden, Sleen en Schoonoord.
Radio Loco zendt de raadvergadering rechtstreeks uit.

Meertmaond Streektaolmaond

Na de vergadering zal de avond in het teken staan van de Drentse Taal, en onder het genot van een hapje en een drankje worden afgesloten met een muzikale bijdrage in het kader van de "maartmaand-Streektaalmaand".

A, B en C-stukken raadsvergadering

Soms heeft slechts één fractie nog een politiek punt. Dit opnieuw op de agenda van de raadsvergadering plaatsen kost tijd, terwijl de uitkomst al vast ligt. Daarom is besloten de vergaderingen in drieën op te delen, te weten: A. Hamerstukken, B. Stukken met korte stemverklaring en C. Bespreekpunten.
Bij de B-onderwerpen kunnen de fracties met een korte stemverklaring uiting geven aan hun gevoelens en het politieke punt maken. Een discussie vindt dan niet meer plaats waardoor de vergaderingen minder lang duren en productiever zijn.