Hooikoorts - aanval treft binnenkort weer 800.000 nederlanders


EFFECTIEVE LUCHTREINIGER OPLOSSING VOOR TAL VAN ALLERGIEËN

NOORDWOLDE, 20070108 -- Noordwolde, 8 januari 2007 - na een succesvolle deelname aan de recent in Utrecht gehouden 50+ beurs is het nu de beurt aan de Allergiebeurs, 9 en 10 maart 2007 in Ahoy Rotterdam. The Cloud van BENTAX (een ionisator voor woning en kantoor naar een oorspronkelijke vinding van Prof. Albert Einstein) werkt namelijk uitstekend tegen de nare gevolgen van smog en voorkomt en bestrijdt allergische reacties zoals overgevoeligheid voor pollen, oplosmiddelen, inktstof uit printers en dergelijke. En laten nu net daarvoor enkele duizenden bezoekers naar Rotterdam komen.

"The Cloud is ideaal om ingezet te worden in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers, klaslokalen en elke andere ruimte waar mensen met allergieën verblijven.
Deze bijzondere Zwitserse ionisator is bezig aan een ware opmars in Nederland. Er zijn alleen al in Nederland maar liefst 800.000 hooikoorts-patiënten en 500.000 mensen met astmatische aandoeningen. De mensen die inmiddels The Cloud aanschaften spreken over een merkbare verbetering van de gemoedstoestand en afnemend medicijngebruik. The Cloud is uiteraard geen vervanger van medicijnen, maar biedt wel degelijk ondersteuning." Aldus de importeur.

The Cloud is een "ionisator", een apparaat dat de lucht in de directe omgeving (75m?) zonder filters of vloeistoffen maar door deze elektrisch te laden geheel zuivert en ontdoet van pollen, bacteriën, sporen en allergenen zoals bijvoorbeeld oplosmiddelen en inktpatronen voor printers. Opvallend aan The Cloud is het extreem lage energie-verbruik van slechts 1,5 Watt/uur, in combinatie met de lange levensduur van 8-10 jaar en het ontbreken van dure filters.

Het Zwitserse BENTAX levert al meer dan 55 jaar ionisatie-installaties voor grote gebouwen en kantoor-complexen die met succes de gevolgen van het "sick building syndrom" bestrijden.





Osmose BV