Ingezonden persbericht


BackupAgent geselecteerd als Red Herring 100 Europe finalist!

Cannes(FR)/Delft, 9 maart 2007 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, is geselecteerd als finalist van de prestigieuze Red Herring 100 Europe, de top 100 van bedrijven in Europa en Israël op het gebied van innovatie en technologie. In de lijst zijn 10 Nederlandse bedrijven opgenomen.

Het tijdschrift Red Herring heeft voor het opstellen van de lijst vele honderden ondernemingen onder de loep genomen. Deze zijn zorgvuldig geanalyseerd op hun financiële data, kwaliteit van management, strategisch inzicht en innovatievermogen. De uiteindelijke 100 winnaars van de Red Herring 100 Europe zullen bekend gemaakt worden op de Venture Markt Europe 2007 in Cannes, Frankrijk, op 25-27 maart.

Roland Sars, Commercieel directeur van BackupAgent BV: "BackupAgent streeft ernaar om gebruik te maken van de meest innovatieve oplossingen en technologieën. Wij zijn er dan ook trots op te zijn verkozen als finalist voor de Red Herring 100 Europe. Het erkent onze harde inspanning voor innovatie in het backup segment. BackupAgent heeft inmiddels een belangrijke positie ingenomen in de markt voor online backup. De komende jaren zet BackupAgent de innovatie in hoger tempo voort."

BackupAgent BV heeft een leidende positie op de nationale markt op het gebied van online backup. Het bedrijf levert een online backup oplossing aan ISPs, hosting bedrijven en OEMs, die hun klanten daarmee kunnen voorzien van een veilige, betrouwbare manier om online backups te maken van belangrijke data. In Nederland wordt de oplossing inmiddels door ruim 150 partijen gebruikt, daarnaast heeft BackupAgent BV inmiddels ook klanten in België, Zwitserland, Duitsland, Groot Brittannië en de Verenigde Staten.

Meer over de Red Herring 100 Europe en een lijst met alle geselecteerde bedrijven.


- einde persbericht -

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese speler met een online backupoplossing 'BackupAgent Server 2006'. De oplossing is in 2003 geïntroduceerd, en stelt ISPs, Hosting partijen en OEMs in staat een eigen online backup dienst in te richten, onder eigen naam en merk. De oplossing wordt inmiddels door heel aangeboden door de InterNLnet, Priority Telecom, Paradigit, Hostbasket en verschillende Europese spelers. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing zijn de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige klantbeheer voor de partner van BackupAgent. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 12 medewerkers.

BackupAgent BV is onlangs verkozen tot 'Meest klantgerichte ondernemer 2007'.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Roland Sars
Commercieel directeur BackupAgent BV
e.: roland@backupagent.com
t.: +31-15-2574700


---- --