GTI NV

GTI werft op Nationale Carrièrebeurs op 9 en 10 maart

Bunnik, 7 maart 2007

Op 9 en 10 maart aanstaande organiseert Memory Productions Events in de Amsterdam RAI (Hollandhal) dit jaar al weer voor de 10 keer de Nationale Carrièrebeurs. Dé uitgelezen kans voor academici, hbo'ers en mbo?ers e om in persoonlijk contact te komen met een groot aantal bedrijven en opleidingen .

Ook GTI is dit jaar weer met een stand vertegenwoordigd. Je vindt ons in standnummer 246. Naast het werven van kandidaten voor diverse functies zoals trainees, engineers, calculators, projectleiders, tekenaars, werkvoorbereider WTB en werkvoorbereider ET is er in het bijzondere aandacht voor onze mogelijkheden voor diverse stage- en afstudeerplaatsen.

Klimwand
Beursbezoekers kunnen onder het mom van ?klim hoger in de techniek? in de (aan de stand gekoppelde) klimwand omhoog klimmen. Mits ze de top halen kunnen ze een leuke give away verdienen. Daarnaast is er veel ruimte om persoonlijk kennis te maken met medewerkers van GTI en te informeren naar beschikbare traineeships en de diverse loopbaanmogelijkheden.

Workshop
GTI verzorgt een workshop over multidisciplinair werken bij GTI. De workshop wordt gehouden in zaal D op vrijdag van 13.15 ? 14.00 uur en op zaterdag van 12.30 ? 13.15 uur.

Openingstijden
Voor bezoekers zal de beurs vanaf 9.30u tot 17.30u geopend zijn. Mocht je dus op vrijdag 9 óf zaterdag 10 maart in de buurt zijn van de RAI, kom ons dan vooral even een bezoekje brengen.

Jubileum
Het jubileum zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor genodigden en exposanten zal in hal 10 op vrijdagavond een waar jubileumfeest losbarsten waarbij niemand minder dan DJ Tiësto twee uur lang zal optreden. Daarnaast wordt het feest extra luister bijgezet met artiesten als Hans Dulfer, Ellemieke Vermolen, een lasershow, dansgroepen, percussionisten en een groots vuurwerk tot slot.

Klik op de link voor meer informatie over de Nationale Carrièrebeurs.