Saxion Hogescholen
BR>

ma 05 maart 2007

Saxion open dag, locatie Apeldoorn

Op vrijdag 9 maart vindt er weer een open dag plaats op Saxion Hogescholen, locatie Apeldoorn. Onder de naam `Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor de opleiding Hoger Hotelonderwijs. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken. Saxion Open vindt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eén week later, vrijdag 16 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur, kan men terecht voor informatie over alle opleidingen van Saxion, op haar locatie in Enschede. Op 23 maart presenteren alle opleidingen zich op hetzelfde tijdstip op Saxion Hogescholen, locatie Deventer.

Opleiding Hoger Hotelonderwijs

Tijdens deze opleiding leert men hoe als ondernemer of manager met succes een bedrijf in de hospitalitybranche te leiden. Men leert de wensen van de gast te vertalen in een aansprekend, gastgericht product. Ook leert men de juiste balans te vinden tussen `hoe run ik mijn bedrijf' en `hoe verwen ik mijn gasten'.

Route

De opleiding Hoger Hotelonderwijs is gevestigd aan de Kerklaan 21 in Apeldoorn. De hogeschool beschikt over eigen parkeerruimte achter het gebouw. Is het parkeerterrein vol dan kan men parkeren aan de Kerklaan zelf of in de parkeergarage 'P Marktplein'.
Meer informatie is te vinden op www.saxion.nl.


--------- EINDE PERSBERICHT
----------