Gemeente Arnhem

Arnhemse jeugdvoetballers zwaaien de cup uit (02-03-07) Ruim 150 jeugdvoetballertjes van Arnhemse verenigingen nemen donderdag 8 maart in clubtenue afscheid van de EK-Cup Onder 21. Zij verzamelen zich vanaf 18.00 uur in de stadhuishal (ingang trouwzaal) en gaan daarna op de foto. De UEFA EK-Cup heeft vier weken in de publiekshal van het Arnhemse stadhuis staan pronken. Een Arnhemse wethouder draagt de cup daags daarna, vrijdag 9 maart, over aan een Nijmeegse collega op de middenstip van stadion De Goffert. De overhandiging is om 19.30 uur aan het begin van een sportgala.

Groepsfoto
Na de ontvangst van de jeugdvoetballertjes in de Arnhemse stadhuishal, donderdag 8 maart, wordt er rond 18.30 uur een groepsfoto van alle aanwezige teams gemaakt, waarna de ploegen de kans krijgen om apart met de cup op de foto te gaan.

Surprise
De gemeente Arnhem heeft ook nog een verrassing in petto. Na afloop krijgt elke jonge voetballer een rugtasje van Sportbedrijf Arnhem uitgereikt. Bovendien worden er onder de jeugdspelers tien keer twee kaarten verloot voor de openingswedstrijd op maandag 11 juni in Gelredome: Engeland-Tsjechië.

Groot tv-scherm
In de EK-stand in het stadhuis wordt de cup vervangen door een groot tv-scherm, waarop voetbalmomenten worden getoond. Tevens is hier binnenkort informatie verkrijgbaar over het wedstrijdschema en de kaartverkoop. Op website www.sportbedrijfarnhem.nl is ook informatie te vinden over het komende voetbaltoernooi.