Politie Zeeland


---


W-692-2007. Man aangehouden na aanrijding in Vlissingen
Politie Zeeland heeft donderdag om 15.40 uur een man aangehouden in de Edisonstraat in Goes die doorreed na een aanrijding die had plaatsgevonden rond 15.00 uur in de Rembrandtlaan in Vlissingen.
De 51-jarige man uit Vlissingen reed over de Rembrandtlaan in een bus met aanhangwagen. Tijdens het passeren van twee fietsers raakte zijn aanhangwagen een van de fietsers, een 68-jarige vrouw uit Vlissingen, die hierdoor ten val kwam. De 51-jarige man reed door zonder zijn identiteit bekend te maken en is aangehouden. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. De 68-jarige vrouw raakte gewond aan haar enkel en is per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Haar fiets is beschadigd.

Z-693-2007. Schipper aangehouden in Breskens
Politie Zeeland heeft donderdag om 21.22 uur in de jachthaven van Breskens een schipper van een motorsloep aangehouden wegens het overtreden van de Scheepvaart Verkeerswet.
De 59-jarige schipper uit Breskens was opgemerkt door de douane die de man slingerend door de haven zag varen.
Na een blaastest bleek dat de 51-jarige Bressiaander bijna 5x de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Hij kreeg een vaarverbod van 11 uur.

O-694-2007. Scooter in brand in Kapelle
Rond 19.00 uur vatte een scooter vlam in de Oude Havenstraat in Kapelle.
Twee jongens van 16 en 18 jaar oud waren bezig met het bijvullen van de tank van de scooter. De gemorste benzine vloog spontaan in brand waardoor de scooter, de zijgevel en de garagedeuren van de woning waar de scooter tegen stond, beschadigd raakten. Beide jongens hebben lichte brandwonden opgelopen welke gekoeld zijn met water. Zij zijn naar de huisartsenpost gegaan voor verdere behandeling.
De brandweer heeft de scooter geblust en de woning doorgeblazen in verband met binnen gekomen rook.

O-695-2007. Auto in sloot in Krabbendijke
Vrijdagochtend om 05.35 uur is in Krabbendijke op de N289 een auto in de sloot geraakt.
De 19-jarige bestuurster uit de gemeente Reimerswaal is door nog onbekende oorzaak met haar personenauto in de sloot beland. De auto is totaal vernield. De 19-jarige vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.

W-696-2007. Diefstal bij bedrijf in Ritthem
Tussen woensdag 17.00 uur en donderdag 06.00 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Fort de Ruijterweg in Ritthem.
Door een hekwerk te vernielen kon men het terrein betreden. Er is uit een tractor diverse apparatuur weggenomen. Over het gehele terrein is metaal gestolen. Nabij een zogenaamd slibretourgemaal hebben de daders de roestvrijstalen leuningen losgeschroefd en meegenomen.
De totale schade loopt in de duizenden Euro's.


---- --