Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Cindy Reijnders
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( Vrijdag 9 maart 2007

Ulestraten; Drugsvondst in woning

Donderdagmiddag heeft de Politie Limburg-Zuid een 34-jarige man uit Ulestraten aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt een grote hoeveelheid hennepplanten in zijn bezit te hebben.

De politie trof bij het doorzoeken van de woning 31 moederplanten aan en er werden 2740 hennepstekjes aangetroffen.

Hoensbroek: 3 inbraken in 2 scholen in 3 uur tijd

Vrijdagnacht hebben in enkele uren tijd 3 inbraken plaatsgevonden in 2 scholen in Hoensbroek. Dit gebeurde tussen 01:00 uur en 04:00 uur, waarbij de daders de derde keer weer terugkeerden naar de locatie waar ze als eerste waren geweest. Ze verschaften zich toegang tot de gebouwen door ruiten te vernielen. Hun buit bestond uit computerapparatuur. De politie onderzoekt de zaak.

Hoensbroek: Jongeren aangehouden voor bezit softdrugs en wapens

Donderdagmiddag heeft de politie tijdens een surveillance een groepje jongeren gecontroleerd. Hierbij werd bij een 14-jarige jongen uit Hoensbroek aangehouden, die naast het in bezit hebben van een joint, ook een vleesmes bij zich droeg. Een 15-jarige jongen, eveneens uit Hoensbroek, had naast een zakje wiet, een zakmes bij zich met een lengte van 17 cm. De goederen zijn in beslag genomen. De jongens zijn overgedragen aan hun ouders.

Maastricht: Dronken vrouw parkeert voertuig in heg

Donderdagnacht kreeg de politie een melding van een voertuig dat in een heg was vastgereden. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen ze dat de auto met de achterzijde op de parkeerplaats stond en met de voorzijde op de weg. Het midden van de auto stond op de ertussen geplaatste heg. De bestuurster was in eerste instantie nergens te zien, maar de politie zag nog net op tijd iemand een taxi instappen een eindje van het voertuig vandaan. Dit was de 47-jarige bestuurster van de auto, die met de taxi naar huis wilde gaan. De vrouw bekende alcohol gedronken te hebben, maar verklaarde de heg niet gezien te hebben, omdat zij haar bril niet op had.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616

---- --