Nieuwe directeur FNV Formaat


09.03.2007 / 11:57 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Fnv formaat

Fnv formaat

De heer drs. J. M. (Hans) Hautvast is per 1 maart 2007 aangesteld als directeur bij FNV Formaat. FNV Formaat is een instituut voor scholing, begeleiding en advies op het terrein van medezeggenschap.
Hans Hautvast, 52 jaar, was de laatste 8 jaar werkzaam als directeur Medezeggenschap en Arbeidsverhoudingen bij opleidings- en adviesbureau Schouten & Nelissen. Als politicoloog en specialist arbeidsverhoudingen doceerde Hans in de jaren .80 en begin jaren .90 (bedrijfs)economie aan diverse onderwijsinstellingen. Naast zijn activiteiten op het gebied van medezeggenschap en arbeidsverhoudingen, publiceerde hij artikelen over OR-kwesties in uiteenlopende vakbladen en leverde hij bijdrages aan OR-handboeken. Door de verbondenheid met de grootste vakcentrale van Nederland opereert FNV Formaat op het snijvlak van het vakbonds- en het OR-werk. Dat uitgangspunt maakt dat FNV Formaat nieuwe ontwikkelingen in en rond de medezeggenschap op de voet volgt en verwerkt in de aangeboden diensten.
FNV Formaat vindt in Hans Hautvast een directeur die deze werkwijze en bedrijfsvisie ondersteunt, uitdraagt en stimuleert. Een directeur ook die een extra impuls aan de organisatie kan geven: zowel aan de bestendiging van de marktleiderspositie van FNV Formaat op het terrein van medezeggenschapsscholing, als aan de nog verder ontwikkeling van de kwaliteit van de dienstverlening.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Wilma van Kooten, directiesecretaresse. Telefoonnummer: 0348 497 398.

Jenny Josqui
Hoofd marketing & sales
FNV Formaat