Gemeente Assen


Actueel

Kom Assen proeven

Assen, 8 maart 2007

De gemeente Assen staat dit jaar op beurs Bouwplan met een stand die de sfeer Assen uitademt. Assenkenners mogen herkenning verwachten met daarbij eerste indrukken van nieuwe projecten in Assen. Bezoekers die Assen voor het eerst aandoen, krijgen een goede indruk van de sfeer van de stad waardoor Assen bijna te proeven is. In de stand worden naast nieuwbouwprojecten ook resultaten van het afgelopen jaar gepresenteerd.

Te zien in de stand.

De gemeente toont dit jaar behaalde resultaten en toekomstplannen. Assen kent een aantal nieuwe wijken zoals Kloosterveen en Het Palet, waar al gewoond, maar ook nog gebouwd wordt. Het Noorderpark krijgt een andere uitstraling door de woningen die aan de Paganinilaan en aan de Verdistraat worden gebouwd. Maar ook een heel aantal (nieuwbouw)projecten zijn te zien, zoals: Veemarktterrein, Winkelcentrum Vredeveld en de Citadel.

Beurs Bouwplan is op 9 maart van 14 tot 21.30 uur en op 10 maart van 10 tot 17.00 uur geopend. Vrijdag 9 maart om 14.00 uur opent mevrouw Van As de beurs.