Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Automobilist rijdt lantaarnpaal omver           |
Een 31-jarige automobilist uit Deventer heeft donderdagavond (08/03) op de Brücknerstraat een lantaarnpaal omver gereden.

De man was in een woning aan de Brücknerstraat op visite geweest en botste bij het wegrijden tegen een lantaarnpaal die op de hoek van de Brücknerstraat/Sybiliusstraat staat. De man reed in eerste instantie door omdat hij niets had gemerkt. De bewoner waar hij op visite was geweest belde hem op. De Deventenaar reed hierop terug en lichtte de politie in. De politie waarschuwde op zijn beurt de NUON die de schade zal herstellen.

|     |Warnsveld - Jongen loopt letsel op na mishandeling        |
Een 16-jarige jongen uit Zutphen heeft donderdagavond (08/03) op de Dreiumme flink letsel in zijn gezicht opgelopen toen hij door een 20-jarige man uit Warnsveld mishandeld was.

De jongen was met een groepje vrienden op de Dreiumme toen de verdachte aan kwam fietsen en hem op een gegeven moment meermalen in het gezicht sloeg. Het slachtoffer liep een flink aantal blauwe plekken op en een ingescheurde oorlel. Hij deed aangifte bij de politie die de verdachte thuis aanhield. De politie bracht de man naar het politiebureau in Doetinchem en sloot hem voor verder op in een politiecel. Mogelijk is een onenigheid om een meisje aanleiding voor de mishandeling geweest.

Einde berichten

Anton de Ronde voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl telefoon 055 - 5486052

---- --