HintTech op 416e plaats in de Europese Fast 500


DELFT, 20061128 -- HintTech is op de 416e plaats geëindigd in de Europese Deloitte Technology Fast 500, de verkiezing van de vijfhonderd snelst groeiende technologiebedrijven van Europa. Deloitte, initiatiefnemer van de prestigieuze verkiezing, heeft in Parijs bekend gemaakt dat de Internet software ontwikkelaar uit Delft de 416e plaats heeft bereikt.

HintTech is in 1997 opgericht door vijf techneuten om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar specialisten op het gebied Internettechnologie. Anno 2006, met ruim 70 professionele medewerkers in dienst, timmert HintTech hard aan de weg als leverancier van software ontwikkelaars, projectmanagers en informatiebeveiliging consultants.
De omzet van HintTech is de afgelopen jaren met meer dan 500 procent toegenomen. Voor boekjaar 2006 wordt wederom een aanzienlijke groei verwacht.

Egbert Hendriks, algemeen directeur HintTech: "Wij zijn enorm trots met onze 416e plaats in de Europese Fast 500. HintTech verschilt van andere IT-dienstverleners door het leveren van specialisten met een gecombineerde kennis van DotNet en Java.". Hendriks vervolgt: "Deze gecombineerde kennis passen we toe bij top 500 organisaties in bijvoorbeeld content management projecten met Tridion. Hiermee is HintTech uniek in Nederland."

Over HintTech
HintTech (www.hinttech.nl) levert specialisten op het gebied van softwareontwikkeling (DotNet en Java), Projectmanagement en informatiebeveiliging. De werkzaamheden van HintTech zijn ondergebracht in vier samenwerkende business units. Hiermee biedt HintTech organisaties een pragmatische oplossing, ongeacht de schaal en complexiteit van het project op het gebied van systeem integratie, project management en informatiebeveiliging.

Over Deloitte Technology Fast 500 EMEA
De Deloitte Technology Fast 500 EMEA maakt deel uit van een wereldwijd programma voor groeibedrijven in de technologiebranche. De Fast 500 lijst is een samenvoeging van alle Deloitte's EMEA Fast 50 programma's. De winnaars worden geselecteerd op basis van de percentuele omzetgroei over de laatste vijf jaar.