ElaN Languages test positief


HEUSDEN-ZOLDER, 20061128 -- ElaN Languages heeft als eerste vertaalbureau in België het Q*For-certificaat voor consultingorganisaties ontvangen. Bovendien werden de taaltrainingen van ElaN Languages voor de derde opeenvolgende keer bekroond met het Q*For-certificaat. De taaltrainingen van ElaN Languages halen al sinds 2000 de grootste onderscheiding volgens de audit van Management Information. Elke drie jaar volgt een interne screening en een anonieme, externe audit door Management Information en wordt bepaald of dit certificaat verlengd wordt of niet.

Wanneer een organisatie het Q*For-label krijgt betekent dit dat :
· haar specifieke kenmerken zijn onderzocht en gevalideerd,
· ten minste 80% van haar ondervraagde klanten tevreden is.
De Q*For-audit mondt uit in een auditverslag van 4 pagina's waarin zowel de kenmerken van de organisatie als de feedback van de klanten over de dienstverlening is opgenomen.

Van de 1000 opleidingsorganisaties die Management Information sinds 1990 opvolgen zijn er 230 Q*For-erkend. Daarnaast zijn meer dan 120 consultingbedrijven Q*For-gecertificeerd.
Dit label is erkend in het kader van BEA (de Vlaamse ondernemerschapsportefeuille) en van de Waalse opleidingscheques.

Onlangs vond de derde screening plaats en werd er niet alleen bepaald om het Q*For-label te verlengen voor het product taaltrainingen maar het ook uit te reiken voor het product vertalingen. Hierdoor is ElaN Languages het allereerste taalbureau in België dat een Q*For-certificaat krijgt voor vertalingen. Dit certificaat is geldig tot en met 2009.


Een greep uit de talrijke, anonieme citaten van onze klanten...


"Elan is een heel correcte firma, steeds bereid te helpen. Ze staan open voor kritiek. Het team denkt mee met het bedrijf en onze bedrijfscultuur. Ik zie niet onmiddellijk verbeteringspunten."

"Ik waardeer vooral de flexibiliteit en de creativiteit van de organisatie. Ook de manier waarop ze hun contacten uitbouwen en onderhouden vind ik sterk. Ze zijn heel spontaan, zonder al te zwaar commercieel te pushen. Het persoonlijke contact staat centraal in hun manier van zaken doen. Alles is vlot bespreekbaar en ik heb het gevoel dat ze echt naar me luisteren"









Wie is Management Information?

Management Information vervult een unieke sleutelrol tussen vraag en aanbod op de Belgische markt van opleiding en consulting. Zij bieden :
· informatie over de markt a.d.h.v. databanken en boeken
· certificatie en kwaliteitsmethodes voor opleidingscentra, consultingbureaus, sectoren, ...
· ondersteuning bij het selectieproces, bij de behandeling van opleidingsvragen en bij het meten van de opleidingsresultaten
Jaarlijks worden er meer dan 400.000 opleidingsvragen gesteld via hun databanken. In 2006 waren vooral de thema's Communicatie (27 %) en Management (20 %) in trek. Op de derde plaats komt Informatica (13 %).


Wie is ElaN Languages?
ElaN Languages is een taalbureau gespecialiseerd in vertalingen, taaltrainingen en tolken.
Momenteel stelt ElaN Languages 25 vaste- en 1600 freelancers medewerkers tewerk.
De kantoren van ElaN Languages zijn gevestigd op de oude mijnsite van Heusden-Zolder.

Contact
ElaN Languages nv
Marktplein 13
3550 Heusden-Zolder
Tel. 011 43 47 64
Fax 011 43 47 65

Miet Picard
miet@elanlanguages.com