Feestvieren voor goed doel


ENSCHEDE, 20061128 -- Iedereen heeft zich toch wel eens zatjes in een mooi jurkje of strakke tux afgevraagd waar het heen moet met de wereld? Nou, dat soort kwesties kunnen voortaan de pret niet langer drukken. The Party Bunch heeft namelijk de oplossing: Feesten voor het goede doel via www.thepartybunch.com.

Wanneer je een supergaaf feestje wilt geven, wordt dat tegenwoordig nog leuker. Via de website www.thepartybunch.com kun je namelijk feestartikelen bestellen en draag je daarmee direct bij aan een betere wereld. De winst van The Party Bunch wordt gebruikt voor een verbetering van de leefomstandigheden voor ouderloze jongeren in Oost-Europa. Onder het mom: wij een feestje, zij een feestje doe je dus meer dan alleen maar partyen.

Over The Party Bunch: The Party Bunch is een van de vier handelsmerken van 'een studentje' en haar vrienden die weigeren hun filantropisch gedachtengoed opzij te schuiven. Het studeren on the side is niet voor niets, want eindelijk is er dan een alternatief voor de liberale handelstheorien. Het gemakkelijke en populaire: 'zorg eerst voor jezelf' maakt plaats voor 'wij een feestje, zij een feestje.' Wij van The Party Bunch hoeven niet rijk(er) te worden. Wij bezitten alles dat ons hartje begeert: leuk huis, lieve vrienden, fiets, huisdier, sportschoolabonnement, toekomstperspectief en de dagelijkse kost gezelligheid, wijn, biertjes, macaroni en pizza ... Wat wel nodig is, is dat andere jongeren in de wereld ook een kans krijgen zich te ontwikkelen. Tegenwoordig feesten we wat af en dat is maar goed ook, want op deze manier kun je via de website www.thepartybunch.com The Party Bunch en consorten op weg helpen naar een betere wereld.

The Party Bunch is een onderneming zonder winstoogmerk voor de ondernemer. Alles wordt geherinvesteerd net zolang tot er winst behaald wordt die vrijgemaakt kan worden. Dus, The Party Bunch koopt net als andere ondernemingen hartstikke goedkoop in en vraagt lage kostprijzen aan haar klanten, waardoor die altijd op haar kunnen rekenen. De uitzondering is echter dat de winst uiteindelijk allemaal naar het goede doel gaat en niet naar een te groot huis waar de Essent of Nuon een aparte windmolen voor moet laten draaien.... Meer weten of misschien zelfs meehelpen? Check www.thepartybunch.com. Cheers!