Uitkijken met die ha-ha-handel


HUIZEN, 20061120 -- De sectoren Ambulante handel en Detailhandel in AGF, Bloemen en Vis starten 28 november a.s. met een ludieke theatershow voor werkgevers en werknemers uit de branches. Deze show met de titel: `Uitkijken met die ha-ha-handel' gaat over de dagelijkse praktijk. Hierin wordt getoond dat ook arbeidsomstandigheden dagelijkse kost is. Een beetje aandacht zorgt al voor rendement. De `Uitkijken met die ha-ha-handel' show wordt aangeboden als personeelsuitje voor werkgevers en werknemers. Bazen, chefs, medewerkers . . . rangen en standen tellen deze avond niet. Iedereen kan mee lachen.

De theatershow vindt plaats op 28 november 2006 om 20.00 uur in het `De Graaf Wichman Theater in Huizen. De eerste show is een pilot. Werkgevers en werknemers uit de omgeving zijn hiervoor uitgenodigd. Wanneer de pilot een succes is, volgen in januari en februari meer shows op verschillende locaties in het land.

Werkgevers en werknemers zijn verantwoordelijk voor goede arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Als hier geen aandacht voor is, kan dit vervelende consequenties hebben, zoals lichamelijke ongemakken, verzuim, boetes, en dergelijke. De sectoren Ambulante handel en Detailhandel in AGF, Bloemen en Vis ondersteunen werkgevers en werknemers door maatregelen te treffen en materialen te ontwikkelen. Hiervoor is een Arboplusconvenant afgesloten. De theatershow is een ludieke vorm om de maatregelen en materialen onder de aandacht te brengen en de werkgevers en werknemers bewust te maken van het nut van werken aan arbeidsomstandigheden.





Ingrid Dotinga