Verizon Business Breidt Managed Global IP Netwerk van .......

Verizon business

Verizon Business Breidt Managed Global IP Netwerk van Sandvik Uit

READING, England, November 28 /PRNewswire/ --


- Uitbreiding Netwerkmogelijkheden om 130 Landen te Kunnen Bedienen

Sandvik, een wereldwijd opererende high-tech engineer, heeft Verizon Business gekozen om haar Managed Private IP netwerk uit te breiden. Hiermee worden de 41.000 Sandvik-medewerkers op 250 locaties in 130 landen in Azië, Noord-Amerika, Europa en Zuid-Afrika bereikt.

Sandvik, dat in het afgelopen financiële jaar significant groeide, moet haar netwerk uitbreiden en er nieuwe applicaties aan toevoegen om tegemoet te komen aan de toenemende behoeften. Verizon Business is geselecteerd om een substantieel gedeelte van Sandviks data- en communicatienetwerk te beheren.

Andrew Granger, infrastructuur manager bij Sandvik IT, zegt: "We hebben sinds onze eerste samenwerking in 2003 een sterke band opgebouwd met Verizon Business. Het netwerk speelt een cruciale rol in Sandviks real-time infrastructuur. We krijgen al uitstekende netwerk service van Verizon Business en, door de wereldwijde infrastructuur van Verizon Business, zijn we in staat een vervolgstap te maken en ons netwerk met een gerust hart uit te breiden."

Verizon Business zal de centrale hub van Sandvik in Noord-Amerika, Zweden en Singapore beheren, waarmee kritieke locale en wereldwijde bedrijfsapplicaties worden gehost en ondersteund. Elke regio vereist een hoog niveau aan netwerkbeschikbaarheid en
-veiligheid.

John Irvine, vice president international marketing van Verizon Business, stelt: "Sandvik is een dynamisch, snelgroeiend bedrijf. Doordat we al een sterke band hebben opgebouwd begrijpen we de eisen die aan het steeds complexer wordende netwerk worden gesteld. Verizon Business was in staat het netwerkmanagement te versimpelen, de bandbreedte aanzienlijk te versmallen en ondersteuning, flexibiliteit en gedegen kennis te blijven bieden."

Sandvik Group

Sandvik is een wereldwijd opererende industriële groep met geavanceerde producten en is voorloper op bepaalde gebieden - gereedschappen voor het snijden van metaal, machines en gereedschappen voor het opgraven van steen, roestvaste materialen, speciale legeringen, metallic alsook keramische isolatiematerialen en proces- en sorteersystemen. De Group heeft 41.000 werknemers verspreid over 130 landen, met een jaarlijkse omzet van ongeveer SEK 63,000 M.

Verizon Business

Verizon Business, onderdeel van Verizon Communications (NYSE: VZ), is een leidende leverancier van geavanceerde ICT-oplossingen aan grote bedrijven en overheidsklanten wereldwijd. Met de combinatie van ongeëvenaard wereldwijd bereik van het netwerk, geavanceerde technologie en professionele dienstverlening, levert Verizon Business innovatieve en naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.verizonbusiness.com.

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, video en beelden van hoge kwaliteit, en overige informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center op het Internet op www.verizon.com/news. Op het News Center kunt u zich inschrijven voor automatische ontvangst van persberichten per e-mail.

Web site: www.verizon.com
www.verizonbusiness.com

Contact:

Clare Ward, Verizon Business +44-(0)118-905-3501 clare.ward@uk.verizonbusiness.com Louise Hooton, Hill & Knowlton Ltd +44 (0)20 7413 3794 louise.hooton@hillandknowlton.com