Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OVG verhuurt 1000 m2 kantoorruimte aan Inbo Architecten in Las Palmas Rotterdam

Rotterdam, 28 November 2006 -Inbo Architecten opent een nieuw kantoor in Las Palmas in Rotterdam. OVG projectontwikkeling herontwikkelt momenteel deze locatie tot een bruisend cultureel en zakelijk centrum.

Voor Inbo is een kantoor in het voormalige pakhuis Las Palmas een mogelijkheid om zich nog dichter bij de randstedelijke markt te begeven. Samen met de al bestaande vestiging in Rijswijk kan Inbo zo directer betrokken zijn bij architectuur, stads- en gebiedontwikkeling in de provincie Zuid-Holland. Het nieuwe kantoor in Las Palmas krijgt een omvang van ca. 1000 m2 b.v.o. en biedt ruimte aan zo'n 30 medewerkers. Een deel van hen is afkomstig uit Rijswijk. Daarnaast werft Inbo ook nieuwe medewerkers in Rotterdam en omgeving. OVG verwacht het kantoor op 1 februari 2007 op te kunnen leveren.

Las Palmas is een herontwikkelingsproject op de Kop van Zuid dat uitgevoerd wordt door OVG projectontwikkeling. Las Palmas bestaat uit vier bouwlagen en een penthouse. Het project heeft een omvang van ca. 22.000 m2 b.v.o. en biedt ruimte aan culturele instellingen, het nieuwe visrestaurant van Heman Den Blijker en commerciële bedrijven. Naast Inbo Architecten heeft het architecten- en ingenieursbureau De Jong Gortemaker Algra (ca. 2.200 m² b.v.o.) reeds gekozen voor Las Palmas. In totaal is er nog 3.680 m2 v.v.o. kantoor beschikbaar. DTZ Zadelhoff is namens OVG verantwoordelijk voor de verhuur van het gebouw.

Over OVG
Sinds de oprichting in 1997 is OVG projectontwikkeling uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande projectontwikkelaars in Nederland. Deze prominente positie is vooral te danken aan onze sterke focus op de eindgebruiker, waarbij inlevingsvermogen en professionaliteit voorop staan. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling. Toegesneden huisvestingsoplossingen voor de gehele vastgoedportefeuille zijn het bewijs van een sterke partnership met onze klanten. Met een professioneel team van ruim 40 medewerkers wordt een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro gerealiseerd.

Over Inbo
Inbo is een onafhankelijk en toonaangevend bureau op het gebied van ruimtelijk beleid, vastgoedadvies, stedenbouw, architectuur en bouwmeesterschap. Inbo levert esthetische, duurzame en inspirerende oplossingen voor uiteenlopende advies-, onderzoek- en ontwerpopgaven. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en daarbuiten. De circa 330 medewerkers werken momenteel vanuit zelfstandige groepen in Amersfoort, Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Rijswijk en het hoofdkantoor in Woudenberg.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
OVG projectontwikkeling bv
Amy Oerlemans
Telefoon 010 240 0310
Mobiel (06) 218 23 592
E-mail ao@ovg.nl www.ovg.nl


---- --