Ingezonden persbericht


RES presenteert nieuw partnerprogramma en eerste Consulting Partner tijdens RES Focus 2007

's-Hertogenbosch, 28 november 2006 - RES, vooraanstaand leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van Windows desktop omgevingen, onthult vandaag haar nieuwe partnerprogramma op het jaarlijkse partner evenement, RES Focus 2007. LogicaCMG, een belangrijke internationale ICT-dienstverlener, is de eerste partij die zich Consulting Partner mag noemen binnen het nieuwe partnerprogramma van RES.

"Sterk zijn waar je sterk in kan zijn, dat is waar het om draait. Ons nieuwe partner programma sluit hier feilloos op aan. Gezien de omvang en staat van dienst van LogicaCMG, en haar aanpak gericht op verticale markten, verwachten we veel van de samenwerking", zegt Marcel Bink, vice president channel management EMEA bij RES. Voor LogicaCMG betekent de samenwerking met RES dat er duidelijke invulling gegeven kan worden aan de beheer- en beheersbehoeften van haar klanten.

Nieuw partner programma

RES richtte onlangs een eigen verkooporganisatie op om zich, samen met partners, te richten op het binnenhalen van zogenaamde enterprise accounts. Vandaag presenteert RES het definitieve verkoopmodel aan haar partners. In dit model wordt onderscheid gemaakt tussen Distributeurs, Consulting Partners, Resellers en Training Centers. Resellers worden daarbij onderverdeeld in brons, zilver, goud en platinum partners. De nieuwe tak van Consulting Partners zal bestaan uit non-reselling partners, die de RES producten gunstig positioneren richting (potentiële) klanten, maar hierin wel onafhankelijk blijven. De distributeurs en resellers profiteren op hun beurt van de relatief grotere omvang van de opdrachten, zonder dat dit ten koste gaat van de marges.

Over LogicaCMG
LogicaCMG is een belangrijke internationale ICT-dienstverlener. Zij heeft ongeveer 40.000 medewerkers in dienst en heeft kantoren in 41 landen. Door haar uitgebreide staat van dienst en branchekennis helpt LogicaCMG haar klanten een leiderschapspositie in te nemen. Het bedrijf is actief op het gebied van business consultancy, systeemintegratie en IT- en business process outsourcing. LogicaCMG heeft klanten in diverse markten, zoals telecommunicatie, bank- en verzekeringswezen, energie en utilities, industrie, distributie, transport en de overheid. LogicaCMG heeft haar hoofdkantoor in Europa en is genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam (LSE: LOG; Euronext: LOG). Meer informatie is beschikbaar via www.logicacmg.com/nl .

Over RES

RES, een Nederlands softwarebedrijf met kantoren in Europa en de USA, is sinds 1999 actief in de IT-markt. RES helpt organisaties IT te ondersteunen, te beheren, te vereenvoudigen en te verantwoorden en richt zich daarbij op iedere organisatie die haar productiviteit wil verhogen, ongeacht branche of omvang. De benadering van RES is compleet, flexibel en solide. RES bedient de markt met twee toonaangevende softwareoplossingen die uniform beheer en onderhoud van Microsoft® Windows® omgevingen mogelijk maken: RES PowerFuse en RES Wisdom. Op dit moment maken wereldwijd meer dan 1.000 organisaties, met in totaal meer dan 300.000 verkochte licenties, gebruik van RES-oplossingen. Tot de strategische partners van RES behoren onder meer Microsoft, Citrix en VMware. Voor meer informatie over RES kunt u kijken op www.res.eu .

#

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations

Nadja van Bodegom

Tel: 020-5304348

E-mail: nadja.vanbodegom@text100.nl