Ingezonden persbericht


Noteer alvast in uw agenda!!!!

Lancering van 2007 Microsoft Office system, Windows Vista en Exchange Server 2007

Geachte redactie,

De officiële lancering van 2007 Microsoft Office system, Windows Vista en Exchange Server 2007 voor de zakelijke markt nadert met rasse schreden. Vanaf eind november a.s. zullen Office en Vista beschikbaar zijn voor houders van volumelicenties, Exchange server komt eind van het jaar. In Nederland zal deze introductie plaatsvinden op 28 november. De internationale lancering volgt twee dagen later, op 30 november. De lancering van Windows Vista en 2007 Office system voor consumenten en de kleinzakelijke markt volgt eind januari 2007.

In de aanloop tot de beschikbaarheid heeft Microsoft een aantal activiteiten gepland om u diepgaand te informeren over 2007 Office system, Windows Vista en Exchange 2007, waar wij u hierbij alvast graag op willen attenderen. Deze activiteiten zullen zoveel mogelijk plaatsvinden in Pakhuis De Zwijger te Amsterdam, dat speciaal is ingericht om de verschillende aspecten van de producten te kunnen demonstreren.

Tot aan de lancering staan o.a. op het programma:
* 9 november - Persbijeenkomst Microsoft Exchange Server 2007 * 9 november - Persbriefing over de implicaties van de nieuwe producten voor de system builders * Persworkshops over Windows Vista, afgestemd op verschillende doelgroepen: consumenten, kleine bedrijven, gaming, lifestyle en een workshop 'Vista inside' voor IT-pers * Ronde tafel bijeenkomst over beheer & security
* Persmeeting over Groove/Sharepoint
* Persmeeting Enterprise Content Management en Search Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de exacte data.

De Nederlandse lancering vindt plaats op 28 november in de Rotterdamse Doelen, met Kevin Johnson, Co-President, Platforms & Services Division van Microsoft (en na deze introductie de president van deze divisie, als opvolger van Jim Allchin). Tijdens de lancering zijn er diverse persbijeenkomsten met o.a. Theo Rinsema, algemeen directeur van Microsoft Nederland en informatie, klant- en productdemonstratiesessies die voor de pers toegankelijk zijn. Aangezien deze lancering in Nederland eerder plaatsvindt dan in de Verenigde Staten, betekent dit dat sommige informatie onder een non-disclosure agreement kan worden verstrekt.

Voor deze bijeenkomsten en de lancering zullen wij uiteraard nog afzonderlijke uitnodigingen versturen, maar wij hopen u alvast met dit overzicht van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Namens Theo Rinsema

General Manager Microsoft Nederland

Perlita Fränkel