Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, dinsdag 28 november 2006

KiSS Networked Entertainment sluit distributieovereenkomst met Tech Data

Tech Data is aangesteld als distributeur van de producten van KiSS Networked Entertainment, leverancier van digital home entertainment en onderdeel van LinkSys. Linksys is leverancier van netwerk producten en een divisie van Cisco Systems. Door de toevoeging van KiSS wordt het product-/merkenportfolio meer afgestemd op de convergentie van IT en CE. Tech Data gaat het gehele portfolio van KiSS voeren.

Erwin Berkhuysen, Country Manager van Tech Data, is verheugd met de samenwerking: "Door de toevoeging van KiSS aan het portfolio van Tech Data, kunnen onze klanten hun assortiment uitbreiden met Consumer Electronics producten, waarmee convergentie ook daadwerkelijk in de praktijk wordt gebracht. De KiSS producten zijn namelijk uitstekend te koppelen aan routers, monitoren of TV's en aan de kabel of ADSL. KiSS-producten zijn gebouwd op een gezamenlijk technologieplatform en zullen bijdragen aan de ontwikkeling van een 'networked entertainment'-productsuite'. ", aldus Berkhuysen.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation

(Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (107e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2006, voor 20,5 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl

Contact gegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tech Data Nederland bv
Ronald Schapendonk - Channel Marketing Manager

Tel : +31 (0)346 585 000

Email: pers@techdata.nl


---- --