Politie Zeeland


---


W-3188-2006 Bromfietser ten val
Een 16-jarige jongen uit Arnemuiden is dinsdagmorgen gewond geraakt nadat hij ten val was gekomen met zijn brommer. Hij is met rug/nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Rond 11.30 uur reed hij over de Nieuwe Kleverskerkseweg te Middelburg en keek onder het rijden even naar zijn achterwiel. Vermoedelijk is hij hierdoor gaan slingeren en raakte met zijn trapper een stoeprand waarna hij ten val kwam. Zijn brommer raakte aan de rechterzijde beschadigd.

O-3189-2006 Vernielingen in tuin
Maandag tussen 13.00 en 15.00 uur zijn er vernielingen gepleegd in de achtertuin van een woning aan de Oesterstraat in Zierikzee.
In de tuin werden diverse flessen strooisel (o.a. slakkenkorrels, mierenpoeder) leeggegooid. Ook werden enkele stenen pompoenen vernield. Schadebedrag is niet bekend.

W-3190-2006 Bromfietsers botsen frontaal
Vanmorgen rond 08.00 uur zijn op de Nieuwlandseweg in Middelburg twee bromfietsers frontaal met elkaar in aanrijding gekomen.
De toedracht is niet duidelijk. Beide bromfietsers, een 24-jarige vrouw uit Goes en een 17-jarige inwoner van de gemeente Veere, zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.
De bromfietsen zijn total loss.

Z-3191-2006 Inbraak in horecagelegenheid
Tussen maandag 18.00 uur en dinsdag 13.40 uur is ingebroken in een cafe in de Brouwerijstraat in Sint Jansteen.
Een raam is geforceerd en veschillende kasten en deuren zijn opengebroken. De dader(s) hebben een onbekend geldbedrag en computerapparatuur weggenomen.

---- --