Ingezonden persbericht


Ticketscript biedt gratis oplossing voor online kaartverkoop

Amsterdam - Als organisator kaarten verkopen via je eigen website is vanaf nu super simpel. Ticketscript biedt een kant-en-klare service waarmee iedere organisator binnen een paar minuten een ticket shop op zijn eigen website kan plaatsen. Niet alleen de verkoop, maar ook de betaling, distributie, service en de afhandeling aan de deur wordt verzorgd.

Ticketscript BV is ontstaan uit het creatieve brein van de mensen achter Beatfreax Media. Na het succesvol lanceren van een ticket shop op www.beatfreax.com bleek de animo vanuit zowel organisatoren als het publiek dusdanig groot dat besloten is een service te ontwikkelen waarmee de online voorverkoop volledig in eigen beheer kan worden uitgevoerd.

Ondertussen voorziet Ticketscript een aantal gerenommeerde partyorganisatoren als Monumental Productions (Awakenings) en Loveland Events. Rocco Veenboer van Monumental is zeer enthousiast over de dienst: We krijgen heel veel positieve reacties van ons publiek op de e-tickets. Naast de lage ticket fee is snelheid en gemak een belangrijk voordeel voor de bezoeker ten opzichte van de huidige voorverkoopadressen. En Ticketscript handelt alles af achter de schermen.

De service handelt ook de betalingen razendsnel af. Men kan betalen via internetbankieren van iDEAL (vooralsnog Rabobank, Postbank en ABN-Amro andere banken volgen binnenkort), met creditcard of met het meer internationaal gerichte Paypal. Na betaling worden de e-tickets direct via e-mail verzonden. Aan de deur vindt verificatie plaats aan de hand van unieke barcodes.

Gebruik van Ticketscript is gratis en binnen een paar minuten te integreren op de eigen website. Voor meer informatie kijk op www.ticketscript.com.

----------
Noot voor de redactie,