Re-integratiebedrijf a deux behaalt iso 9001 2000 certificaat

Boaborea

PERSBERICHT

Almere, 17 november 2006

Re-integratiebedrijf A DEUX behaalt ISO 9001:2000-certificaat

Directeur Hans Pessel van QualityMasters heeft aan re-integratiebedrijf A DEUX het ISO-9001-2000-certificaat uitgereikt. Dat gebeurde donderdag 16 november op de hoofdvestiging in Almere. Het certificaat betekent dat het bedrijf z'n processen duidelijk heeft omschreven en ze ook in de praktijk kan waarmaken. 'Het gaat erom dat je doet wat je zegt en dat je dat op een kwalitatief goede manier bewaakt', stelt directeur Sietze Henstra van A DEUX.

A DEUX wist het certificaat in een tijdsbestek van vier maanden te behalen. Het certificaat is geldig voor alle vestigingen en voor het gehele proces. 'Het biedt onze klanten zekerheid dat op alle vestigingen op dezelfde manier wordt gewerkt', aldus Henstra. 'We wilden het certificaat behalen om te laten zien dat we onze zaakjes voor elkaar hebben en om ons te onderscheiden van de concurrentie.' Van alle bedrijven die zich met re-integratie bezighouden, zijn er hooguit vijf die een ISO-certificaat hebben.

In de ogen van Henstra is ISO zeker geen papieren tijger. 'Het bewijst dat we serieus werk willen maken van de verbeterslagen die we in onze organisatie willen aanbrengen. Op grond van ISO wordt immers verwacht dat bedrijven voortdurend met verbeteren bezig zijn.'

A DEUX heeft naast de hoofdvestiging in Almere ook kantoorlocaties in Almere, Enschede, Apeldoorn, Den Haag en Utrecht. Daarnaast heeft A DEUX diverse locaties voor spreekuren en trainingen. Henstra: 'Wij vinden dat onze cliënten binnen dertig minuten bij ons moeten kunnen zijn.' Naast het ISO-certificaat heeft A DEUX onlangs ook de opstap voor het Cliënten Kwaliteitskeurmerk Reïntegratie toegewezen gekregen. Daarbij wordt onder meer gelet op specifieke zaken die voor de cliënt van belang zijn als de kwalificaties van de medewerkers en dossiervertrouwelijkheid.

Voor meer informatie over de ISO-certificering of A DEUX, kunt u contact opnemen met Claudine Wagijo, management assistente. Telefoon: 036 548 8250. Of kijk op www.adeux.nl