Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 28 november 2006

Streaming video's op Vacansoleil site

Vacansoleil voorziet alle circa driehonderd campings uit het programma van een kort sfeerfilmpje op de internet site. In drie zomers worden deze zgn. streaming video's ter plaatse opgenomen. Het eerste deel is nu reeds online.

In de zomer van 2006 heeft een professionele filmploeg op circa 100 campings een film opgenomen. Het betreft campings in Kroatië, Italië, Slovenië en een deel van Zuid-Frankrijk. In de zomers van 2007 en 2008 wordt op de overige campings een filmpje gemaakt en op de website geplaatst.

De filmpjes worden zichtbaar door bij de camping informatie een film-icoontje aan te klikken. Ze laten in een minuut zien wat de camping allemaal te bieden heeft - faciliteiten als het zwembad, de kinderspeelplaats, de bar, en het restaurant. Ook de plaats van de Vacansoleil accommodaties op de camping komt in beeld. De opnames worden gemaakt in samenwerking met IdTV, waar Vacansoleil ook mee samenwerkt bij de productie van de populaire TV-serie Campinglife. Voor Vacansoleil zijn de sfeervolle filmpjes een onderdeel van het optimaliseren van de informatie naar de klanten.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht