Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 28 november 2006

Luisteraars stemmen voor de ultieme Veronica's Top 1000 Allertijden nummer 1

Tot en met zaterdag 9 december kunnen Radio Veronica-luisteraars hun stem uitbrengen op de top 3 van Veronica's Top 1000 Allertijden, editie 2006.

De drie platen waar het meest op is gestemd zijn na het sluiten van het stemmen bekend. In welke volgorde deze komen te staan bepalen de luisteraars zelf. Tot een uur voor de ontknoping van de 'lijst der lijsten' kunnen luisteraars per sms hun stem uitbrengen op Metallica met 'One', Guns n' Roses met 'November Rain' of Queen met 'Bohemian Rhapsody'. Ze doen dit door een sms te sturen naar 8090 (60 c.p.o.b.) met als tekst 1000, spatie en dan de groep van hun keuze. Men kan ook stemmen via radioveronica.nl.

Johan van Slooten, eindredacteur Top 1000 Allertijden: "Deze vierde editie van de Top 1000 Allertijden bewijst opnieuw hoe uiteenlopend de muzieksmaak van de Radio Veronica-luisteraar is. Platen van veertig jaar oud staan naast platen van amper vier maanden oud. Natuurlijk staan alle legendarische namen uit de popgeschiedenis er in, maar het is goed om te zien dat er veel nieuwe aanwas is. Zo is Keane niet toevallig de band met de hoogste binnenkomer dit jaar en dat terwijl ze ten tijde van de eerste editie van de Top 1000 nog een onbekend bandje waren..."

Veronica's Top 1000 Allertijden, editie 2006, wordt uitgezonden van zondag 3 december tot en met zaterdag 9 december bij Radio Veronica.

Veronica's Top 1000 Allertijden is nu ook online te zien op radioveronica.nl.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.