Ingezonden persbericht


Persbericht

Marc Vooges algemeen directeur The fundraising Company

Amsterdam, 28 november 2006 - The fundraising Company heeft Marc Vooges aangesteld als algemeen directeur. Hiervoor was Vooges de manager van het Klantenservice Centrum van WPG Uitgevers (Weekbladpers). Vooges zal zich onder meer richten op acquisitie en productontwikkeling. De benoeming is op 20 november ingegaan.

"Ik heb bijna tien jaar met veel plezier bij WPG Uitgevers gewerkt," zegt Vooges. "De afgelopen vijf jaar was ik verantwoordelijk voor het KlantenService centrum, een organisatie met circa 30 medewerkers die zich richt op het werven, behouden en servicen van WPG- abonnees en kopers van veelgelezen titels zoal Voetbal International, VN en Opzij. De klantenservice heeft de afgelopen jaren een transformatie ingezet van een kosten- naar een profitcentrum. We hebben de organisatie op een moderne leest geschoeid, CRM-systemen geĂŻntroduceerd en nieuwe werkmethodieken doorgevoerd. Ik zie er naar uit mijn kennis en ervaring nu te kunnen inzetten bij The fundraising Company. Wat de nieuwe baan voor mij extra aantrekkelijk maakt, is dat ik de verantwoordelijkheid heb voor de complete bedrijfsvoering."

Henk Smit, oprichter en eigenaar van The fundraising Company: ""Fondsenwerving is in hoog tempo aan het professionaliseren. Goede doelen moeten in toenemende mate concurreren om de gunst van de donateur. De telefoon blijft een van de effectiefste en krachtigste kanalen in de wervingsstrijd. De Fundraising Company heeft zo'n tien jaar ervaring in telefonische werving. We zijn erg verheugd dat Marc ons komt versterken. Hij brengt grote expertise in waardoor we nieuwe stappen kunnen zetten in de verdere professionalisering en internationalisering van onze activiteiten."

Over The fundraising Company
The fundraising Company (www.fundraisingcompany.nl) ontwikkelt en optimaliseert fondsenwervende programma's door middel van de telefoon. Het bedrijf baseert de benadering van donateurs op het concept van relationship fundraising, het versterken van de band tussen donateur en organisatie zodat de donateur zich persoonlijk associeert met de organisatie van de opdrachtgever. The fundraising Company werkt voor goede doelen, politieke partijen en culturele instellingen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Buiten Nederland is het ook internationaal actief, en wel in Duitsland, Engeland, Spanje en Zweden.

The Fundraising Company
Raadhuisstraat 15
1016 DB Amsterdam

T: 020 427 00 27
F: 020 423 00 23
info@fundraisingcompany.nl



Ingezonden persbericht