Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kansenzone Charlois: eerste paal Bandimex

eerste paal Bandimex Op vrijdag 24 november is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van het bedrijf Bandimex aan de Waalstraat 2.

Het bedrijf, dat is gespecialiseerd in personen- en vrachtwagenbanden, is al jaren op deze plek gevestigd, maar is inmiddels danig uit zijn jasje gegroeid. De ondernemer, Piet Hoogstad, keek eigenlijk al uit naar een andere plek buiten Charlois om een nieuwe en grotere vestiging te kunnen bouwen.

Maar de financiële steun vanuit het project Kansenzones maakt het nu mogelijk om op de huidige plek de gewenste uitbreiding te bouwen. In feite wordt het een geheel nieuw pand, waarin in de toekomst ook plek is om de vrachtwagens binnen te rijden, die nu nog aan de straat geparkeerd staan. Beter voor de werknemers van het bedrijf. Met de nieuwbouw van dit bedrijf is Bandimex een belangrijke investeerder in de economische Kansenzone Charlois. In de huidige Kansenzones, in delen van Feijenoord en Charlois, kunnen ondernemers aanspraak maken op een investeringspremie, als zij besluiten zelf in hun bedrijf te investeren. Voor meer informatie hierover: www.kansenzones.nl