Deelgemeente Charlois Rotterdam

Speldenregen bij Sociaal Kultureel Werk voor Ouderen

Speldenregen bij vrijwilligers SKWO Op woensdag 22 november stond er een ware speldenregen op het programma bij het Sociaal Kultureel Werk voor Ouderen (SKWO).

Dagelijks bestuurder Ed Goverde reikte maar liefst 5 gouden en 6 zilveren Karel de Stoutespelden uit aan vrijwilligers van het Sociaal Kultureel Werk voor Ouderen.

Goud is er voor de dames J. de Waard, D. van den Wildenberg en mevr. Vermeulen (van de Middelburgt) en mevr. N. Plak en de heer F. van den Braber (beiden van de Larenkamp). Zilver gaat naar de dames D. van Balsfoort (Clemenshuis), J. Pinster, W. Pottter, A. de Rijk, S. Wensveen (allen Larenkamp) en C. Vaane (Middelburgt).

Deze vrijwilligers zijn allen al vele jaren actief als vrijwilligers van het SKWO. Zij zijn gastheer/gastvrouw in de wijkgebouwen, of halen contributies op, verzorgen spelletjesmiddagen en avonden, geven handwerken en countrydanslessen, sommigen leggen ziekenbezoeken af. Kortom: zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.

De spelden werden uitgereikt tijdens de vrijwilligersavond van het SKWO, die op 22 november is gehouden in de huiskamer van Wijkgebouw Larenkamp, Slinge 303.