Politie Gelderland-Zuid

Politie Wijchen zoekt getuigen aanrijding

Gele of goudkleurige bromfiets, model scooter?

Wijchen, 28-11-2006 o Maandag omstreeks 16:30 uur is een 55-jarige fietsster op de Touwslagersbaan in Wijchen lichtgewond geraakt na een aanrijding met een bromfiets, model scooter. De bromfiets reed na deze aanrijding weer door.

De Wijchense reed met haar fiets op de Touwslagersbaan ter hoogte van opticien Pearle. Op een gegeven moment hoorde zij een bromfiets die kwam aanrijden. Deze week uit voor een andere fietser, slipte en viel. In de val nam de bromfiets vervolgens de fietsster mee die daardoor ook viel. Een getuige verklaarde dat de bromfietser, vermoedelijk een man, opstond en vervolgens weer wegreed. De 55-jarige fietsster is vervolgens lichtgewond naar een ziekenhuis vervoerd. Inmiddels is de vrouw weer thuis.

Wie is de bromfietser?
Een getuige die het zag gebeuren vermoedde dat het om een goud- of geelkleurige Yamaha type Aerox zou gaan. De bromfiets voerde geen verzekeringsplaatje. Politieteam Wijchen is op zoek naar getuigen die iets kunnen vertellen over deze bromfiets en de bestuurder. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).(01)