Interactive Brokers Group, Inc. dient een ...................

Interactive brokers group, inc.

Interactive Brokers Group, Inc. dient een registratieverklaring in voor een voorgestelde beursintroductie

GREENWICH, Connecticut, November 28 /PRNewswire/ --

Interactive Brokers Group, Inc. (voorgesteld symbool voor notering bij NASDAQ Global Select Market: IBKR) kondigde vandaag aan een registratieverklaring op formulier S-1 te hebben ingediend bij de Amerikaanse toezichthoudende beursinstantie (SEC) voor de voorgestelde beursintroductie (IPO) van haar gewone aandelen van categorie A. De netto opbrengst uit de verkoop van aandelen tijdens de beursintroductie zal volledig gaan naar de huidige leden van IBG LLC, de huidige houdstervennootschap voor de elektronische activiteiten van het bedrijf als marketmaker en makelaar.

WR Hambrecht + Co en E-TRADE FINANCIAL fungeren als de plaatsingsagenten voor de beursgang, die zal plaatsvinden via een veiling bij OpenIPO(R) van WR Hambrecht + Co op best efforts-basis. Het aantal en koersbereik van de aangeboden aandelen moeten nog worden bepaald. De beursintroductie vindt uitsluitend plaats op basis van het prospectus dat, van zodra het beschikbaar is, kan worden verkregen op de website van WR Hambrecht, www.wrhambrecht.com, door het nummer +1-800-673-6476 te bellen of door te schrijven naar WR Hambrecht + Co, P.O. Box 677, Berwyn, PA 19312, VS.

Interactive Brokers Group, Inc.:

Interactive Brokers Group, Inc. en haar dochterbedrijven (de "vennootschap") werken als een geautomatiseerde, elektronische en internationale marketmaker en makelaar en zijn gespecialiseerd in het routeren van orders en het uitvoeren en verwerken van transacties met effecten, futures en valuta-instrumenten. De groep is lid van meer dan 60 elektronische beurzen en transactieplatforms over de hele wereld. De vennootschap geeft professionele traders en beleggers directe toegang tot opties, futures, aandelen, valuta's en obligaties vanuit een enkele IB Universal Account(SM). Interactive Brokers Group, Inc. is een recent in de staat Delaware opgerichte vennootschap en heeft als doel om aandelen te houden en een beherend lid te worden van IBG LLC, de huidige houdstervennootschap van haar activiteiten.

De registratieverklaring voor deze aandelen is bij de SEC in de VS ingediend, maar is nog niet van kracht geworden. Deze aandelen mogen niet worden verkocht en geen aanbod tot het kopen ervan mag worden geaccepteerd voordat de registratieverklaring van kracht wordt. Dit perscommuniqué mag niet worden opgevat als een aanbod om deze aandelen te verkopen of als een verzoek tot aanbod om ze te kopen. Deze aandelen mogen ook niet worden verkocht in een staat of rechtsgebied waar een dergelijk aanbod, verzoek of een dergelijke verkoop onwettig zou zijn vóór de registratie of voordat wordt voldaan aan de effectenwetten van de staat of het rechtsgebied.

Website: www.interactivebrokers.com

Contact:

Earl Nemser, vice-voorzitter Interactive Brokers Group, Inc., +1-917-689-9994. Foto: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050926/CGM031LOGO , AP-archief: photoarchive.ap.org , PRN-fotodesk, photodesk@prnewswire.com