Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 28-11-2006

Bestuurder bekneld
DIEVER Maandagmiddag verleende een 69-jarige bestuurder uit Diever geen voorrang op de kruising Doldersummerweg met de Ten Darperweg. Hij reed de Ten Darperweg op waardoor een 29-jarige bestuurder uit Wilhelminaoord met zijn bestelbus moest uitwijken en tegen een boom tot stilstand kwam. Hierbij raakte hij met zijn been bekneld. Met onder meer gezichtsletsel werd hij naar het ziekenhuis in Meppel gebracht, eveneens als de andere bestuurder die uit voorzorg werd overgebracht. (06-202762)

Politie vordert rijbewijs van recidivist
ASSEN In de nacht van maandag op dinsdag zagen agenten een bestuurder over de Homeruslaan rijden. Een blaastest wees een alcoholpromillage uit van 1,8. De 34-jarige bestuurder uit Eext zat nog in een proefperiode van twee jaar voor een soortgelijke overtreding. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. (06-202819)

Agenten halen minibike van de weg
NIEUWLANDE Maandagavond zagen agenten op de Joh Poststraat een 19-jarige man op een minibike rijden. Deze inwoner van Nieuwlande kreeg daarvoor een bekeuring en de minibike werd in beslag genomen. (06-202804)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters, telefoon 0592 361280.