Sparq

Amstelveen, 28 november 2006
Verkiezing Telefoniste van het Jaar gestart

Wie wordt de stem van 2006?

Tot 8 januari kunnen collega's en bazen hun favoriete telefoniste aanmelden voor de prestigieuze titel Telefoniste van het Jaar (op www.telefonistevanhetjaar.nl). Deze verkiezing drukt de groeiende waardering uit voor het vak telefoniste; nu steeds meer zaken per e-mail of op websites worden afgehandeld, is het eerste echte contact - met een levend mens - des te belangrijker geworden.

De Telefoniste van het Jaar mag straks luxueus op reis naar een exotische bestemming: de hoofdprijs die bij de uitverkiezing hoort. Bovendien verdient zij de Plantronics Golden Headset Award. Naar verwachting worden meer dan duizend telefonistes aangemeld. De jury peilt de kwaliteit van de genomineerde kandidaten door 'mystery calling'. Op 8 februari 2007 wordt bekend wie zich een jaar lang de Telefoniste van het Jaar mag noemen.

De organisatie van de verkiezing is in handen van SPARQ, specialist op het gebied van klantcontact voor telefoon-/receptieposten, gastvrouwdiensten, facilitaire servicedesks en contact centers. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door GoTelecom, MaXXus en Selekt Mail.


-einde bericht-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (