Gemeente Apeldoorn

Wijkavond Zevenhuizen met Parelverkiezing en Vincent Bijlo

Op dinsdagavond 28 november is er een feestelijke bijeenkomst over leefbaarheid in de wijk Zevenhuizen met als belangrijkste thema Zevenhuizen bruist. De avond vindt plaats in de Martin Luther Kingsschool aan de Agricolastraat 36 en begint om 19.30 uur.

Veel mensen dragen de wijk Zevenhuizen een warm hart toe en zijn actief bezig om de leefbaarheid in Zevenhuizen te vergroten. Met de bijeenkomst op 28 november wordt daar op een feestelijke manier aandacht aan besteed. Feestelijk, omdat er ontzettend veel positieve ontwikkelingen te melden zijn, maar vooral ook om iedereen te bedanken die daar een bijdrage aan levert.

In 2004 is gestart met een ambitieus programma met de naam Zeven-up! Dit programma is symbool voor een borrelende bruisende transparante verzameling van activiteiten die de leefbaarheid in Zevenhuizen verbeteren. Om te laten zien dat men daarin geslaagd is presenteren initiatiefnemers uit de wijk de 7 meest succesvolle activiteiten die ze dit jaar in Zevenhuizen hebben georganiseerd. Ze dienen als voorbeeld voor de manier waarop bewoners van Zevenhuizen er zelf voor zorgen dat de wijk leeft. De aanwezigen zullen samen met een vakjury onder leiding van wethouder Hans Wegman uit die 7 één activiteit kiezen die dit jaar de titel Parel van Zevenhuizen mag dragen.

Na de pauze is er een optreden van de landelijk bekende cabaretier Vincent Bijlo. Hij zal ons op zijn geheel eigen manier een humoristische spiegel voorhouden over de wijk Zevenhuizen en inspelen op de presentaties van voor de pauze.

Iedereen die de wijk een warm hart toedraagt is welkom. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: t.vanenckevort@apeldoorn.nl.

Voor het laatst bijgewerkt op: 23-nov-2006 02:18