Talpa Nederland

Nieuw dagelijks programma 'De Bruiloft van.' bij Talpa

Laren, 20 november 2006

De mooiste dag van je leven iedere werkdag bij Talpa

DE BRUILOFT VAN.

Dinsdag 28 november begint Talpa met een nieuw dagelijks programma in de vooravond. Iedere werkdag is dan om 19.00 uur het programma 'De Bruiloft van.' te zien. In iedere uitzending staat de huwelijksdag van één bijzonder koppel centraal. Van al die verschillende bruiloften waarvoor de kijker geen uitnodiging ontving kan hij zo tóch meegenieten, iedere werkdag in 'De Bruiloft van.'

Elke dag beloven verliefde koppels, verspreid over heel Nederland, elkaar eeuwige trouw. Maar elk stel doet dat vanuit een andere achtergrond, met een ander budget en op een andere manier. Geen huwelijksdag is hetzelfde. In 'De Bruiloft van.' staan bijzondere koppels centraal met verschillende relaties, trouwlocaties en natuurlijk hebben ze allemaal hun eigen verhaal. Of het nu gaat om een homopaar, een uitgehuwelijkt stel, een koppel dat als maagd het huwelijk ingaat of een stel dat dat uit eerdere relaties al kinderen heeft. Kortom, iedere werkdag bijzondere, ontroerende en grappige liefdesverhalen in 'De Bruiloft van.'.

Om het prille geluk compleet te maken wordt elke aflevering afgesloten met De Kus. Als het kersverse echtpaar erin slaagt hun kus exact 30 seconden te laten duren - met een marge van een halve seconde - winnen ze 10.000 euro.

Aflevering 1: De Bruiloft van Artie & Alex
In de eerste aflevering wordt de trouwdag van Artie (27) en Alex (31) gevolgd. Alex zit sinds vijf jaar in een rolstoel vanwege MS. Dat gegeven drukt een groot stempel op hun leven, hun relatie en dus ook op hun trouwdag.

De Bruiloft van., vanaf 28 november iedere werkdag om 19.00 uur bij Talpa op 10

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---