Gemeente Zevenaar


Ontheffing voor werkzaamheden aan het spoor buiten normale werktijden

In opdracht van ProRail verricht aannemer Volker Rail bv in de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 november a.s. onderhoudswerkzaamheden aan het spoor Arnhem Emmerich, aan de overweg Methen en het stoppen van het spoor vanaf de overweg Molenstraat tot aan de gemeentegrens met Duiven. In verband hiermee hebben burgemeester en wethouders aan de aannemer een ontheffing verleend voor het uitvoeren van werkzaamheden buiten de normale werktijd (een ontheffing als bedoeld in artikel 4.1.2.2 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2006 gemeente Zevenaar).

Omwonenden zullen hier enige hinder van ondervinden in de vorm van geluid. Daarom hebben burgemeester en wethouders voorschriften aan de ontheffing verbonden om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Een van de voorschriften is dat de aannemer de direct omwonenden van tevoren schriftelijk van het tijdstip en de aard van de werkzaamheden op de hoogte moet stellen.

Terinzagelegging en bezwaar.

De ontheffing is op 22 november 2006 in het gemeentehuis ter inzage gelegd bij de balie Ruimte en kan daar tijdens de openingstijden worden ingezien. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na verzending van de ontheffing daartegen een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.