Gemeente Zevenaar


Inloopavond stedenbouwkundig plan Rieswerd II

De gemeente wil omwonenden en belangstellenden graag informeren over het stedenbouwkundig plan dat voor de locatie Riesweerd II is opgesteld. Daarom wordt op dinsdag 28 november in het Hof van Giesbeek (Kerkstraat 55 te Giesbeek) een informatieavond georganiseerd.

Het stedenbouwkundig plan is in opdracht van Verkerk Ontwikkeling & Participatie B.V. opgesteld door Credo (bureau voor integrale planontwikkeling) en bedoeld om tot ontwikkeling van de locatie Riesweerd II te komen. Het plan voorziet in de bouw van 65 woningen in het gebied achter de Veldweg en de Kerkstraat in Giesbeek.

Tussen 19.00 en 21.00 uur kan de informatieavond doorlopend bezocht worden. Van 19.30 tot 20.00 uur zal een medewerker van Credo een presentatie over het plan verzorgen. Een aantal exemplaren van het plan zal gedurende de avond ter inzage liggen en er zullen namens de projectontwikkelaar vertegenwoordigers aanwezig zijn om belangstellenden over het plan te informeren. Namens de gemeente zullen wethouder Van Norel en enkele medewerkers van de afdeling Ontwikkeling aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom.