Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Tweede Boulevard Lounge voor ondernemers

Na een succesvolle eerste editie is nu een tweede editie in aankomst: de Boulevard Lounge. Een bijeenkomst waar u als ondernemer aan het woord komt en waar u tevens kan netwerken met andere ondernemers. Op 28 november 2006 is het weer zover, de tweede Boulevard Lounge. Ook bewoners zijn van harte welkom. Komt u ook?

Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw winkel promoten en krijgt u de kans om uw zegje te doen over de Boulevard. De bijeenkomst wordt wederom gehouden in t Kopblok, gelegen achter de KFC op de Riederlaan 200. Vanaf 18.00 uur heten wij u van harte welkom, na een kleine toespraak is er gelegenheid om iets te eten en te drinken en natuurlijk komt uw mening ook ruimschoots aan bod.

Programma

* 18:00 uur: ontvangst met een hapje en een drankje
* 18:15 uur: open buffet

* 19:00 uur: stand van zaken Boulevardfonds, kosten investeringsplannen, aanpak uitstallingen van goederen, presentatie Boulevardbestuur, activiteiten op de Boulevard Zuid, groot sinterklaas- en kerstfeest, etalagewedstrijd, nieuwjaarslounge, het jaar van de uitstraling, sfeerverlichting, schoonmaakactie, schoonmaken luifels, kerstboomactie, lanceren website (www.boulevardzuid.nl)

* 19:45 uur: ondernemers aan het woord

* 20:30 uur: borrel

Lege stoep op dinsdag 21 november
Zoals u in een eerdere bewonersbrief heeft kunnen lezen, vindt aanstaande dinsdag 21 november de Grote Schoonmaakactie op de Boulevard Zuid plaats. Het is van belang dat de winkelstraat op die dag zoveel mogelijk leeg is. Wilt u dan ook zorgen dat er geen kerstversiering of andere grote borden op de stoep voor uw winkel staan? Dit belemmert de schoonmakers in hun werk. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Informatie
Als u meer informatie wilt over deze bewonersbrief, dan kunt u contact opnemen met Farid Darkaoui. Hij is één van de laanmanagers van de Boulevard Zuid en is te bereiken via (010) 413 65 26 of via farid@zakenexpert.nl

Binnenkort op de Boulevard Zuid:
2 december: het grote Boulevard Zuid Sinterklaasfeest 16 december: het grote Boulevard Zuid Kerstfeest