FNV


9 november 2006 I Gratis expeditie Dynamisch en Energiek op 28 november 2006

Onverwacht langer blijven, plotseling worden opgeroepen, invallen op een andere afdeling of locatie. Daar heb jij in de recreatie vast regelmatig mee te maken. Door het veranderende boekingsgedrag van de gasten moet jij je flexibeler opstellen en neemt de werkdruk toe.

Deze ontwikkeling biedt ook uitdagingen. Daarom nodigt FNV Recreatie, onderdeel van FNV Horecabond, jou als medewerker in de verblijfsrecreatie, zweminrichtingen en buitensportbedrijven samen met je leidinggevende uit om deel te nemen aan Expeditie Dynamisch en Energiek.
De workshops zijn gericht op de verandering die jij als medewerker moet ondergaan. Bijvoorbeeld een workshop ´Omgaan met tijdbeheer en prioriteiten´ of een workshop ´Improviseer en communiceer´. Doel is dat iedereen aan het eind van de dag naar huis gaat met verfrissende inzichten en minder angst voor verandering.

De expeditie Dynamisch en Energiek is een initiatief van FNV Recreatie en wordt gesubsidieerd ddor het Sociaal Fonds Recreatie.Recron ondersteunt het initiatief.

De expeditie vindt plaats op dinsdag 28 november 2006 in het Watermuseum in Arnhem. Daag je leidinggevende uit en meld je samen aan op www.inderecreatie.nl. Alle informatie over deze Expeditie Dynamisch en Energiek is te vinden op www.inderecreatie.nl onder het kopje Expeditie. Deelname is gratis.