Landstede


28-11-2006
Landstede Beroepsopleidingen - Raalte

Welke opleidingsrichtingen?
Bedrijfsadministratie Commerciële Dienstverlening Int. Handel/Groothandel Detailhandel
Secretarieel ICT
Gezondheidszorg Sociaal Pedagogisch Werk
Onderwijs & Opvoeding Veehouderij
Dierverzorging Bloemen- & Tuincentrum

Sfeer proeven
In de school verzorgen docenten en studenten gastlessen, praktijkdemonstraties en presentaties. Daardoor krijg je een goede indruk van wat de opleidingen inhouden en kun je alvast een beetje de sfeer proeven. In miniworkshops kan jij kennismaken met de groene opleidingen Dierverzorging/Paardenhouderij, Bloemen en Tuincentrum/Groene Detailhandel en Veehouderij.

Zorg, Welzijn en Onderwijs
Studenten van de Zorgopleidingen laten in het skills-lab zien hoe zij praktische vaardigheden krijgen aangeleerd. Ook verzorgen zij diverse presentaties over de werkvelden. Bij de afdeling Welzijn en Onderwijs kunnen bezoekers meedoen aan een doorlopende drama- en muziekactiviteit. In de grote keuken kan men s avonds de lessen bijwonen.

Hoe maak je een ondernemingsplan?
Administratie en Handel toont in het Open Leer Centrum ondermeer hoe studenten een Ondernemingsplan leren maken. ICT geeft een workshop Cisco en verzorgt lessen Werken met Windows 2003 Server, Troubleshouting en Media Production.

Ook volwassenen zijn welkom!
Volwassenen die erover denken een mbo-opleiding te gaan volgen op het gebied van Onderwijs, Welzijn of Gezondheidszorg kunnen ook volop informatie krijgen. Bijvoorbeeld over Helpende of Verzorgende (IG) en de verkorte opleiding Verpleegkundige (niv. 4). Bedoeld voor mensen die een (nieuwe) leuke baan willen, of die al in de zorg werkzaam zijn, maar een stapje hogerop willen.

Vragen? Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur beantwoorden we vragen via MSN Messenger: voeg info@landstede toe aan je contactlijst, of bel 0800 0245 666.

Datum en tijd: Dinsdag 28 november 2006 van 18.00 tot 21.00 uur.

Landstede Beroepsopleidingen
Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Zwolsestraat 63a
8100AE Raalte