Mojo Concerts

Muse met succes door naar volgende ronde

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: met het oog op een nieuw album ging het apocalyptic rocktrio Muse met frisse moed aan de slag. En deze keer pakten Matthew Bellamy (zang/gitaar), Chris Wolstenhome (bas) en Dominic Howard (drums) het iets anders aan dan de vorige Muse albums. De druk werd van de ketel gehaald en de drie vrienden componeerden in alle rust nieuw materiaal in een wijnchateau ergens in zuid-Frankrijk.

Maar liefst zes maanden duurde het creatieve proces. Maar het resultaat mag er zijn, want het nieuw album Black Holes and Revelations blinkt uit in briljante songs. Hier en daar worden er spannende uitstapjes gemaakt, maar de beruchte pompeuze rocksound staat nog altijd overeind als een huis. En met een Mercury Prize nominatie op zak gaat Muse met zekerheid door naar een volgende nieuwe ronde.

3FM Presents Muse + Support Act, Powered by Grolsch Dinsdag 28 november 2006
Brabanthallen - 's-Hertogenbosch
Entree: E 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 26 augustus om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten http://www.ticketmaster.nl/html/home.htmI