Persberichten

VOORAANKONDIGING
Ontmoetingsdag Breedtesport- en BOS-impuls

13 juli 2006

Zet alvast in uw agenda! Dinsdag 28 november 2006: de landelijke Ontmoetingsdag Breedtesport- en BOS-impuls.

Een dag van inspiratie
Deze landelijke Ontmoetingsdag is speciaal bedoeld voor professionals die zich bezig houden met Breedtesport- en BOS-impulsprojecten. De centrale vraag van deze dag is: hoe pakken anderen het aan? U gaat naar huis met vele verhelderende inzichten en praktische handreikingen.

Antwoorden op uw vragen
De dag is opgebouwd rond hoofdthema's: Samenwerking, Verankering van beleid en Effectmeting. Er worden actuele ontwikkelingen, eye-openers en good practices gepresenteerd. Wij houden rekening met de verschillende achtergrond van deelnemers. Zo zijn er interessante workshops speciaal voor kleine of voor grotere gemeenten. We hebben oog voor de verschillende ambities van gemeenten en hun samenwerkingspartners en voor de fase waarin uw project zich bevindt. Daarnaast is er aandacht voor de verschillende taken van sportbonden, provincies of gemeenten.

Breedtesport en BOS samen
De Breedtesport- en BOS-impulsregeling overlappen elkaar als het gaat om doelen en aanpak. Daarom is er voor een gezamenlijke kennisuitwisseling gekozen. U ontmoet zo'n 450 beleidsmakers en projectleiders werkzaam bij gemeenten, provincies, sportbonden, welzijns-, gezondheids- en onderwijsorganisaties en andere betrokken organisaties.

Meer informatie
De uitnodigingen worden half oktober verstuurd, waarna u zich uitsluitend via internet kunt aanmelden. Voor actuele berichtgeving kunt u altijd terecht op www.nisb.nl.

De ontmoetingsdag wordt georganiseerd door NISB in samenwerking met het ministerie van VWS (Directie Sport), VSG, NOC*NSF, IOS, NIGZ, NIZW-Jeugd, X-S2.

Contact
NISB
Lily Oude Stegge (organisatie)
T (0318) 49 09 00
E lily.oudestegge@nisb.nl.
W www.nisb.nl.